Sport


Effektiv behandling af sportsskader - Få mere energi / power med akupunktur.

Sport er en vidunderlig aktivitet - men desværre bidrager den med mange både små og store skader og dermed smerter og besvær for en lang række aktive mennesker.

Akupunktur har gennem de senere år vundet større og større anerkendelse i Danmark, især hos idrætsudøvere. Akupunktur kan fjerne langt de fleste smerter samt f.eks. få en forstuvet fod til at komme sig langt hurtigere.

Som akupunktør kan jeg tilbyde din idrætsklub / forening en række spændende tilbud:

New Energy tilbyder:

    Fodbold spiller
  • Idrætsklub aftale - giver alle medlemmer 20% rabat  på behandlinger i min klinik.
  • New Energy kan tilknyttes klubben, så der er  en akupunktur til stede efter et nærmere aftalt mønster f.eks. ved stævner m.v.
  • Foredragsaftener (gratis ude i klubben) - Hvad er akupunktur og hvad kan akupunktur gøre ved sportsskader. Få optimeret kroppens energier, så du kan præstere det optimale. En spændende aften, hvor der uddeles "smagsprøver".

Er du aktiv sportsudøver, skulle du gå til din idrætsklub og anbefale en "Idrætsklubaftale", så du og dine venner kan få enhver form for akupunktur til lavere pris.

Er du en aktiv og dynamisk leder af en idrætsforening, er du sikker på succes, hvis du arrangerer en spændende aften med emnet akupunktur. Eller skynd dig at kontakte os, så vi kan sende dig en "Idrætsklubaftale", som sparer klubbens medlemmer for 20% når de behandles på klinikken.

Du/I er også meget velkomne til at besøge klinikken, hvor vi naturligvis altid byder på en kop et eller andet. Vær med på forkant - vi glæder os til at høre fra dig.

yymindreendnu.jpg (787 bytes)

denne side er besøgt gange.

 

A

K

U

P

U

N

K

T

U

R