Tilbud til erhvervslivet


Færre sygedage - øget velvære - øget arbejdsglæde

Som personaleansvarlig støder du sikkert næsten dagligt ind i smertende musearme, infiltrationer, rygsmerter, hovedpine m.v. Lidelser som giver den enkelte medarbejder en ringere livskvalitet, flere sygedage og dermed firmaet en lavere effektivitet.MandVedComputer.gif (8366 bytes)

Den normale behandling er typisk smertestillende medicin, hvilket i sig selv ikke løser noget problem og endda kan give bivirkninger. Derimod kan akupunktur og massage lindre / helbrede disse og mange andre problemer på kort tid helt uden bivirkninger.

I New Energy behandler vi dagligt bl.a. sådanne lidelser såvel i klinikken som ude på selve arbejdspladserne. Vi er i dag tilknyttet mange virksomheder, hvor medarbejderne, og i sidste ende virksomheden, nyder godt af behandlingen på stedet, hvilket naturligvis sparer tid og unødigt besvær og skaber øget layalitet og naturligvis færre sygedage.

NewEnergy kan tilbyde forskellige typer erhvervskoncepter og kommer naturligvis også gerne i din virksomhed.

Har du spørgsmål eller har du fået lyst til uforpligtende at kigge forbi, eventuelt få en gratis "smagsprøve", så henvend dig her.

 

A

K

U

P

U

N

K

T

U

R

yymindreendnu.jpg (787 bytes)

denne side er besøgt gange.