Børn


Slut med bronkitis, løbende næser, mellemøre-betændelse, astmaeksem...

Som forælder kender du disse lidelser alt for godt. Lidelser som giver dit barn en dårligere livskvalitet og jer en masse spekulationer og besvær. Den almindelige behandling er smertestillende medicin og penicillin. Det er en kortsigtet lindring - måske endda med bivirkninger. Det løser ikke selve problemet.

Den 5000 år gamle behandlingsform akupunktur kan behandle / lindre langt de fleste af disse typiske børnelidelser - og så er det samtidig helt uden bivirkninger for barnet.

Børn behandles udelukkende med laserlys - altså ingen nåle - og det er helt ufarligt og smertefrit. Mange børn synes faktisk, at det er både hyggeligt og sjovt at blive behandlet, specielt når de selv får lov at hjælpe til.

Klinikken har dagligt mange børn i behandling og derfor har vi også gjort ekstra ud af, at det skal være hyggeligt at komme her, bl.a. i venteværelset.

Hvis dit barn af en eller anden grund ikke er på toppen, så ring og lad os få en snak om netop jeres problemer - måske er det første skridt til et bedre liv for såvel barnet som forældre.

yymindreendnu.jpg (787 bytes)

denne side er besøgt gange.

 

A

K

U

P

U

N

K

T

U

R